fredag 6 juli 2007

Expedition Brogetorp har rullat igång!
Planeringen har startat! Vi har fått klartecken om att resa mot det nya, mot det okända. Fortfarande ligger resan i ett planeringsstadie. Men precis som med alla riktiga expeditioner så ligger ju två tredjedelar i en omdorgsfull och noga utstakad planering. Helgen som kommer är laddad med en flaska billig whiskey (White & Mackley) samt ett par kokosbollar.

Grovplaneringen ser nu ut som följer:

Under vecka 28 fortlöper den detaljstyrda planeringen av expeditionen.

Från och med vecka 29 påbörjas kortare delexpeditioner för att syna av delar av vägen bort mot målet. I början bara kortare sträckor. Men vi kommer att göra längre och längre turer. Utanför Högbrunn. Inom tid till och med utanför tätbebyggt område.

Under vecka 33 kommer vi kanske att ha kommit så pass nära att vi kan börja ta bilder av målet och göra den första ockulära planeringen av belägringsläget.

Under vecka 34 beräknar vi på allvar att lägga oss i omloppsbana runt Brogetorp. Går allt bra kan vi göra våra första landstigningsförsök redan i slutet av vecka 34. Den riktiga belägringen beräknas till vecka 35. Ett basläger sätts upp för vidare undersökning och forskning av målet...Brogetorp!

Under vecka 36-38 fortlöper utbyggnationen av bosättningen och vidare utforskning av Brogetorp och dess omgivningar.

1 kommentar:

Papa sa...

Mycket snygg blogg. Ser fram emot att följa den spännande exeditionen mot outforskade marker. Det hela påminner lite om serien Proffessor Drövels hemlighet.