tisdag 31 juli 2007

Storfiskarna är igång!

Här har vi en riktig fegis tycker jag! Hallänningen FRÅN Lund som anrättade och åt mördarsniglar var mycket tuffare. Fiska på dom? Detta låter mer som ett svepsjäl till att slippa äta dom. EN KRINGGÅENDE RÖRELSE...FÖR ATT MAN INTE VÅÅÅÅGAR ÄÄÄÄTA DOM! Hade man inte kunnat lagat till en snigelinkokt gös. Man tar ur en gös och fyller magen med mördarsniglar. Man syr igen. Saltar och pepprar och sedan in i ugnen. 30 minuter på 200 grader. Två flaskor rysk fulsprit. Sen är det bara att skära upp fisken och plocka ur de små russinen ur kakan!

Snart får fiskodlarna upp ögonen för mördarsniglarna. Tre nävar mördarsniglar ner i forellkassarna. Sen har dom fått sin frukost. Smaskens säger man sen på ICA. Ska vi äta snigeluppfödd forell idag. Dom är så möra och goda i köttet de där nya som är uppföda på mördarsniglar och färgämnen!

Men men. Dom går nog att fiska på. Å att kräftorna skulle nappa är väl inte så konstigt. De äter väl bara as och äckel de små skalbaggarna. Så att de skulle äta sniglar är väl knappast förvånande. Det känns som att det krävs en hel del tillbehör till kräftskivorna i år.

Inga kommentarer: